Over mijzelf

Corinne
 
Mijn hele leven (ik ben van 1960) heb ik grote interesse en honger gehad naar zingeving: wat kom ik hier in dit leven doen, waar gaat het (me) ten diepste om. Deze vragen hebben de loop van mijn leven en de keuzes die ik gemaakt heb, voor een belangrijk deel beïnvloed en bepaald. Dat gold zowel voor de gesprekken die ik het liefst voerde, de boeken die ik las, als ook de opleidingen die ik gedaan heb.
Ik heb me altijd bezig gehouden met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Dus deed ik cursussen en opleidingen op het gebied van meditatie, communicatie, contact, massage en bewustzijnsverruiming.
Gelukkig kwamen er op mijn zoektocht ook antwoorden op mijn vragen en verdiepte en verrijkte mijn leven zich gaandeweg.
 
*In 1989 ben ik afgestudeerd bij Holos, school voor massagetherapie. Sindsdien werk ik met veel liefde en toewijding in mijn eigen praktijk in Centrum Osher. Dit centrum voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording geef ik samen met mijn man Hans Verink vorm.
*Het gedachtegoed van de Zijnsoriëntatie voedt en inspireert me nog steeds enorm, met name het kunnen rusten in mijn liefdevolle aard.
*Daarnaast werk ik in het Hospice in Utrecht. Ik ben begonnen als vrijwilligster aan het bed. De laatste 15 jaar geef ik supervisie aan groepjes nieuwe vrijwilligers. 
*Het samen zijn en zwemmen met wilde dolfijnen heeft me dieper geïntroduceerd in de schoonheid en eenheid van al wat is.
*Het werken met vluchtelingen heeft mijn hart gebroken en verruimd, een proces wat gaande is tot op de dag van vandaag.
*Het geven van readingen vanuit de Akasha Kronieken – vanuit een ruimer perspectief meekijken in iemands leven en van daaruit mogen bijdragen aan zingeving – vervult mijn hart. Hierin komen vele ontwikkelde kwaliteiten van mij samen: compassie, helderheid, lichtheid en wijsheid.
 
Ik ben gelukkig getrouwd en heb volwassen kinderen. Zij zijn mij allen zeer dierbaar.