Mindfulness-meditatie-terugkomavonden

MabethCiurans

 

 

 

  

 

 

 

 

 “Wat je aandacht geeft, groeit” ( Aristoteles )

 

Deze doorlopende vervolgtraining is bedoeld om samen onze beoefening van mindfulness te kunnen versterken en verdiepen. Veel mensen ervaren het samen met anderen oefenen als inspirerend. Als je een tijdje niet geoefend hebt, kan deelname aan een terugkom-moment, je beoefening verfrissen en stimuleren om de draad weer op te pakken. Bovendien is het een mooie manier om met elkaar in verbinding te blijven.

De komende mindfulness-meditatie-terugkom-avonden tot aan de zomervakantie zijn op zondagavond van 19.15 - 21.15 uur op 26 januari, 5 april, 14 juni, 12 juli 2020. Kom je met de auto? je kunt gratis parkeren op zondag!

Iedereen die eerder een mindfulness training heeft gevolgd bij Mindfulness Moves of elders is van harte welkom. Ik hoor het graag als je er bij wilt zijn, dan reserveer ik een plekje voor je. Je kunt je opgeven voor één, twee, drie, vier of voor alle avonden.

Deze doorgaande groep wordt begeleid door Mabeth Ciurans, gecertificeerd Mindfulness trainer.

“Het inspireert mij wanneer ik mensen mag ondersteunen in hoe we actief kunnen bijdragen aan ons eigen welzijn. Mijn werkwijze is betrokken, praktisch, rustig en toch ook enthousiast waarbij een accepterende houding en het scheppen van een veilige sfeer belangrijk is voor me.  De beoefening van mindfulness en (zelf)compassie verrijkt en ondersteund mijn leven enorm. Dit wens ik jou ook toe!

Aanmelden? mindfulnessmoves@gmail.com

Mabeth * 06 - 21 34 78 07 * www.mindfulnessmoves.nl