Mindfulness en Zelfcompassietraining

 MabethCiurans          
    Mabeth Ciurans                                   

Op zoek naar rust? Acceptatie? Vriendelijk omgaan met jezelf en anderen, ook wanneer je het moeilijk hebt? Anders leren omgaan met stress, piekeren, pijn of lastige emoties?Wil je graag verbinding met jezelf en anderen ervaren? Liefdevol omgaan met fysieke/ emotionele) pijn? Wil jij ontdekken wat echt belangrijk voor je is en dat leren volgen vanuit vriendelijkheid? Of toe aan verdieping in je mindfulness of meditatie beoefening?

 

“Wat als we met onszelf zouden omgaan zoals we met een goede vriend of vriendin omgaan, ook wanneer we het moeilijk hebben? Dat is precies wat mindful zelfcompassie je leert” – Christopher Germer –

Voor iedereen die bewust(er) wil leven in het huidige moment en zich met vriendelijke moed wil leren openen voor emoties om zo voluit te (durven) leven!
Van (zelf)kritiek naar (zelf)compassie, om van daaruit écht te kunnen bijdragen aan het welzijn van jezelf en anderen.

Onderzoek toont o.a. aan dat mindfulness en zelfcompassie bijdragen aan geluk en vermindering van stress, angst en depressie. Het kan door iedereen geleerd worden.

"Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen"- Jon kabat-Zinn

De trainingen worden gegeven op de woensdagavonden in Osher en begeleid door Mabeth Ciurans, Gecertificeerd Mindfulness/ MBSR en (Zelf)Compassie / MSC trainer.

Voor meer informatie, data 8-weekse trainingen en aanmelden

Mabeth * 06 - 21 34 78 07 * www.mindfulnessmoves.nl