Dansavond: Van donker naar Licht

Op deze dag na de Zonnewende (op die avond zelf was de groepsruimte al in gebruik, maar wat is een dag op de eeuwigheid), wil ik heel graag weer een meditatie/ dansavond aanbieden, na 2 jaar veel kaarsjes te hebben aangestoken voor het Licht.
Het is zo'n bijzonder moment in het jaar om een innerlijke reis te maken van donker naar licht.
We beginnen met een geleide meditatie, met naar binnen gaan en contact maken met alles wat er in je ligt te wachten om verlicht te worden. We doen dit letterlijk in een donkere ruimte.
Vervolgens wordt de grote kaars in het midden aangestoken en steekt ieder van ons een lichtje aan, met eigen woorden. Zo ontstaat er een kring van licht! Dit proces van donker naar licht is zo bekrachtigend om dit met een groep te doen.
Daarna word je d.m.v muziek op je eigen moment uitgenodigd om van binnenuit beweging te laten ontstaan: misschien aanvankelijk met ogen gesloten, verstild, klein, teer, precies zoals het zich aandient. Langzaam verandert de muziek qua sfeer, ritme, intensiteit en volgen de bewegingen vanzelf: meer naar buiten, vrijer, lichter, met meer energie. Dan ontstaan vanzelf ook de verbinding met anderen, het vieren van het Licht, het Leven, de Liefde.
We eindigen weer met verstilling, in een intiem samenzijn met je lichaam, je gevoel, je Zijn. 
Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen. 
 
Datum:  donderdag 22 december van 19.30 tot ongeveer 23 uur)
Bijdrage: € 15,00 ( je kunt dit contant meenemen)
Plaats:  Centrum Osher, Poortstraat 32 (zij-ingang) te Utrecht
Opgaveinfo@hansverink.nl

Omdat het aantal deelnemers/sters beperkt is, graag tijdig opgeven.