Een reading

stenencirkel 2
 
Tijdens een reading open ik de Kronieken aan de hand van jouw volledige (doop)namen. Ik ga dan met behulp van een gebed, over van mijn persoonlijke bewustzijn, naar een ruim universeel bewustzijn. Als jij vervolgens je vraag stelt, komen er antwoorden en beelden via mij die ik voor jou vertaal. Ik ben als het ware de vertaler van jouw persoonlijke zielebibliotheek.
Het is altijd een verrassing of er veel tekst komt of weinig en of het vooral om inzicht gaat of meer om heling. 
De liefde en compassie die er vanuit de Kronieken voor jou is, kan voelbaar worden tijdens een reading middels (energetische) stroming, ontspanning en een gevoel van welbevinden. De ervaring van de ‘juistheid’ der dingen, dat je leven een kloppend mozaïek is, heeft een helende werking op al je cellen.                                             
Je krijgt in ieder geval datgene van de Kronieken waar je op dit moment in je proces aan toe bent, wat dus voor nu behulpzaam is.
Vanuit de Kronieken komt nooit kritiek of een oordeel.
Er is meestal ruimte voor meerdere vragen.
Ter afronding worden de Kronieken weer gesloten met een kort stukje gebed.
 
Het consult wordt opgenomen zodat je het helemaal over je heen kunt laten komen. Je mind hoeft niets te onthouden, niets te doen. Zo ben je ook ontvankelijker voor heling. Het is aan te raden om naderhand de reading uit te schrijven. Daardoor kan het aangereikte nog dieper doordringen. Meestal hoor je dan dingen die je toch weer vergeten was.
 
Meerdere consulten zijn uiteraard mogelijk en vaak is één consult al voldoende voor een langere tijd.