Marian Bos - Lichaamsgerichte therapie

Marian

 

 

 

 

 

 

 

 

Geluk zit niet in het veranderen van hoe je nu bent
Geluk zit in het ontspannen in hoe je nu bent

                                                  E. van Zuydam


In mijn praktijk bied ik een veilige, rustige plek om helder te krijgen wat er op dit moment speelt in je leven en hoe dit invloed heeft op je lichaam, je emoties en je gedachten.
Juist door dit met een open houding te ervaren en niet te analyseren of te psychologiseren, kun je je bewust worden van de ruimte en vrijheid in jezelf.
Voorafgaand aan een sessie kijken we wat jou op dat moment het meeste dient; dit kan een massagevorm zijn, zacht lichaamswerk of een wandelcoach-sessie in het bos.

De massagesessies kunnen variëren van een olie-massage op de massagetafel tot een shiatsumassage, waarbij je gekleed op een katoenen mat (futon) ligt. Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage gericht op de meridianen. Vaak gebruik ik op de massagetafel een combinatie van deze massagevormen.
Alle massages die ik geef hebben de intentie om je vanuit een open houding te laten luisteren naar de taal van je lichaam. Vanuit deze laag kan er weer contact ontstaan met de spontane en creatieve levensstroom in je.

Een wandelsessie in de natuur kan helpen om bepaalde aspecten in je leven in een ander perspectief te zien. Wandelen is letterlijk in beweging komen en kan een ruimte creëren die nodig is om tot inzicht en verandering te komen. Door middel van vragen die de kern raken, het onderzoeken van je overtuigingen over je werkelijkheid en de symboliek en metaforen van de natuur kan er losgelaten worden wat je niet meer dient en kan duidelijk worden welke stappen je wilt zetten.


Naast mijn praktijk ben ik als docent verbonden aan Holos, Academie voor massagetherapie te Utrecht. In mijn werk staan aandacht, eenvoud en respect centraal. 

Voor meer informatie of een afspraak kun je me bereiken op: 030-2436843 of 06-40375644. Of ga naar www.praktijkstillewille.nl