Healingmiddag

 

Naast de individuele healing sessies, die ik sinds een aantal jaren geef,  bied ik healingbijeenkomsten voor kleine groepen aan. We beginnen met een korte meditatie, die je uitnodigt om te ontspannen in Zijn, om open aanwezig te zijn, zonder iets te hoeven doen. Hierop volgt een kwartiertje bewegen, waardoor je gevoeliger en meer aanwezig wordt in je lichaam

Daarna ga je op een wollen matje liggen en volgt er een geleide meditatie. Hierrbij  word je uitgenodigd om je aandacht niet zo zeer te hechten aan allerlei gedachten en gevoelens, maar open aanwezig te zijn, nieuwsgierig volgend wat er zich in je aandient, zonder je ermee te bemoeien. Het gaat om stil naar binnen luisteren, zonder iets te doen.

Vervolgens word ik, mijn lichaam een vrij kanaal, waardoor geblokkeerde energie uit de groep vrij kan komen en vrij kan stromen. Dat wat in jouw systeem/ lichaam zit aan terughouding, geblokkerde energie, emoties, gevoelens en spanningen kan zich via mij uitwerken door beweging, geluid en soms ook woorden. Ik volg alleen maar, bemoei me nergens mee, laat het gebeuren. Dat voelt als een bijzonder en magisch gebeuren, als een vermogen, wat ik in te zetten heb voor de wereld.

Het kan zijn dat je op het moment zelf duidelijk iets in je voelt gaan stromen, voelt loslaten. Het kan ook zijn dat je heldere inzichten krijgt,  diepe vrede voelt, ontroering. Soms ook werkt het later door en merk je de volgende dag dat je je lichter en energieker voelt.

Je kunt meedoen als tegen dingen in jezelf en je lichaam aanloopt, waar je niet goed bijkan, die de neiging hebben om te blijven hangen. Ik denk bv aan moeheid, pijnklachten, somberte... Het is ook erg heilzaam als je herstelllende bent van een ziekte. En natuurlijk ook als je nieuwsgierig bent, je vrijer en blijer wilt voelen, verder wilt opschonen.

Aan het eind is er de mogelijkheid om te delen wat een ieder ervaren heeft.

Je bent van harte welkom om mee te ervaren!

Mocht je wel mee willen doen, maar er door persoonlijke omstandigheden niet bij kunnen zijn, laat het dan even weten. Dan word je meegenomen in het helende veld ( gratis).

Praktische gegevens

Tijd: vrijdag 5 juli van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur
Kosten: € 20,-- ; €25,-- ; €30,-- naar inkomen
Plaats: Centrum Osher ( zij-ingang), Poortstraat 32 te Utrecht
Opgave: Hans Verink ( 030 - 2716888 ), of via info@hansverink.nl
De kosten zijn naar inkomen: het eerste bedrag voor gezinsinkomens tot €950,-, het middelste  bedrag voor inkomens tussen € 950,- en € 1450,- en het laatste bedrag voor inkomens boven de € 1450,-.
Je kunt dit bedrag contant meenemen.
Meenemen: makkelijk zittende kleding